Publicitat
Publicitat

Víctor Puga s'incorpora a la Diputació en substitució de Sílvia Paneque

L'alcalde de l'Escala deixa la vicepresidència del Consell Comarcal per tornar a la Diputació de Girona, on cobrirà la vacant deixada per Sílvia Paneque, escollida diputada al Parlament. Paneque s'ha acomiadat aquesta setmana i Puga podria pendre possessió el mes vinent.

L'Escala tornarà a tenir representació al ple de la Diputació a partir del mes vinent, quan l'alcalde, Víctor Puga cobreixi la vacant deixada per Sílvia Paneque, fins ara portaveu del grup socialista en aquest organisme supramunicipal. Paneque anava de cap de llista del PSC per Girona a les últimes eleccions al Parlament de Catalunya i, havent estat escollida diputada, farà el salt a la cambra catalana. Per a Víctor Puga, es tracta d'una substitució ja prevista.

Serà la segona etapa de Puga a la Diputació, on ja n'havia estat diputat durant el mandat de 2015 a 2019. Després de les últimes eleccions municipals, Puga va deixar la Diputació per assumir un lloc al Consell Comarcal de l'Alt Empordà, on n'ocupa una de les vicepresidències.

 Al Consell Comarcal, el PSC forma part del govern. A la Diputació està a l'oposició. Malgrat això, Puga creu que tant en un com en l'altre organisme, independentment de si forma part de govern o d'oposició, la capacitat d'influència hi és.

S'entreveu que el nomenament de Puga a la Diputació es farà efectiu en el proper ple, previsiblement el mes vinent. A dia d'avui no s'ha comunicat encara qui ocuparà la vacant de Puga al Consell Comarcal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar