Publicitat
Publicitat

Els dos capitans del FC l'Escala han deixat l'equip

Albert Argelés 'Argi' ha comunicat que s'ha desvinculat del FC l'Escala perquè la pandèmia li genera incertesa. El jugador va convertir-se en capità del primer equip després que Sergi Ramírez marxés a viure a Múrcia. Argi va arribar al Nou Miramar la temporada 2016-17.



Doncs des d'aquesta setmana ja no hi son tots. El capità del primer equip del FC l'Escala, Argi, ha abandonat el Nou Miramar dies abans del retorn de la Primera Catalana.

A Twitter, l'exjugador ja del club publicava que el motiu de la seva baixa és degut a la incertesa amb què haurem d'afrontar la resta de la temporada. Només bones paraules per un club que compleix en tots els aspectes i s'esforça en ser cada dia millor. Passi el que passi, visca el futbol! Tot i això el jugador ha estat fent la pretemporada amb els jugadors. 

El president del club, Miquel Bosch, també a Twitter va respondre al tweet d'Argi dient que "tornaràs i ho saps".

Recordem que Argi va passar a ser capità a l'octubre perquè Sergi Ramírez va deixar l'equip per anar a viure a Múrcia. L'últim partit en el que van jugar junts va ser a Bellcaire d'Empordà.

Argi va fitxar per l'Escala la temporada 2016-17, moment en què l'equip va passar a mans d'AAlbert Gasca després del descens a Segona Catalana. El FC l'Escala en cinc mesos s'ha quedat sense els seus capitans.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar