Publicitat
Publicitat

La majoria d'actes de l'Escala Vila del llibre es traslladen a l'octubre

El proper dissabte dia 27 es farà el primer acte literari de l'edició de 2021 de l'Escala Vila del LLibre, que enguany s'allargarà fins al mes d'octubre. Justament a l'octubre s’ha traslladat la fira de les editorials i el gruix d’actes.

La tercera edició de la Vila del Llibre es mou per esquivar la pandèmia. L'acte central, la fira d'editorials, es trasllada al mes d'octubre. Pèro al llarg de l'any s'aniran celebrant actes sota la marca de Vila del Llibre. El primer de tots, dissabte de la setmana entrant, amb l'escriptor Màrius Serra i la il·lustradora Roser Calafell, l'espectacle "L'Escala de la saviesa és més vella que la Napeu!". Un espectacle familiar que convida a conèixer les aventures de la Napeu, una iaia que coneix l'origen de totes les frases fetes.

L'espectacle parteix de la sèrie infnatil "Les aventures de la Napeu" que, editada per Estrella Polar, ja compta amb dos àlbums publicats. En la seva adaptació als escenaris, la il·lustradora Roser Calafell elabora en viu dues il·lustracions que els assistents podran guanyar resolent els dos Enigmàrius que plantejarà Màrius Serra: un de nivell bàsic pensat per a infants de fins a 14 anys i un altre d'avançat per als més grans.L'Escala, Vila del Llibre 2021 anirà programant activitats al llarg de l'any culminant el mes d'octubre amb la amb la tercera edició del seu festival on tot el protagonisme serà per a la fira de les editorials independents i les activitats de presentació de novetats i les taules rodones.

De moment, l'acte del dissabte 27 de febrer serà el primer que programa l'àrea de cultura dins d'aquest any 2021.

La setmana vinent se'n sabran més detalls. El dimecres al matí s'ha convocat la roda de premsa de presentació del conjunt de la programació prevista per a tot l'any. La fira d'editorials independents està programada pel cap de setmana del 15 al 17 d'ocutbre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar