Publicitat
Publicitat

Gent de l'Escala diu que el govern no té projecte de futur en sostenibilitat

La formació política local Gent de l'Escala creu que l'equip de govern no té cap projecte de futur pel que fa a la sostenibilitat del municipi. Es creu que l'Escala ara mateix queda enrere respecte molts altres municipis.

El grup municipal de Gent de l'Escala pensa que l'equip de govern de l'ajuntament de l'Escala no té projecte que tingui en compte la sostenibilitat i que va proposant solucions aillades sense abans haver-les estudiat.El seu portaveu Carles Carlà explica que si no hi ha projecte no hi ha on comparar i per tant no es pot decidir cap on tirar les polítiques.Entén que no s'han aprofitat les oportunitats per fer passes endavant, com per exemple en la instal·lació de punts de recàrrega per vehicles elèctrics.

Un altre exemple serien els fanals solars que es podrien posar quan es fan noves urbanitzacions o a la mateixa Escola Empúries, on la calefacció es podria sectoritzar i estalviar diners.

Amb tot plegat Carlà considera que l'administració ha fer servir  la pandèmia de la COVID com excusa.

És part de l'entrevista a Carles Carlà al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà d'aquesta setmana, que es visionar íntegre a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar