Publicitat
Publicitat

Aquesta setmana acaben els treballs d'urbanització del carrer Sàlvia

Les obres d'urbanització del carrer Sàlvia i el passatge Camp Rabassa finalitzen aquesta setmana. Si la metorologia ho permet, divendres s'asfaltaran els carrers. Finalment s'ha pogut fer la instal·lació de tots els serveis en aquesta zona.

Els treballs d'urbanització i instal·lació dels serveis del carrer Sàlvia i el passatge Camp Rabassa, a la zona del Riells de Dalt, finalitzaran aquesta setmana. Les obres van començar a principis d'octubre quan l'Ajuntament de l'Escala va tenir tots els permisos en regla. L'actuació, concretament, ha consistit en millorar els serveis, instal·lant punts de llum i les canonades de la xarxa d'aigües pluvials. També, s'ha afegit un tram de gas natural i aquest divendres, si la meteorologia ho permet es pavimentarà els vials de manera que la setmana que ve ja es podria senyalitzar i donar per finalitzades les obres. 

El pressupost total ha estat de 320.000 euros, procedents de contribucions i de les quotes urbanístiques que hi havia pendents.

 

Aquest projecte es va iniciar a partir de les peticions que arribaven a l'Ajuntament, dels veïns d'aquests carrers. Una zona, cal destacar, on cada cop hi ha més habitatges oberts tot l'any i per tant, necessiten tenir adequats a tots els serveis bàsics. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar