Publicitat
Publicitat

Testos d'antígens per a presidents i vocals de meses

El CAP de l'Escala realitza testos d'antígens als presidents i vocals de les meses electorals  dels pobles compresos a l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala. A data d'avui en tenen un centenar de programades.

Entre les mesures previstes per garantir que el procés electoral de diumenge serà segur i per evitar contagis, la Fundació Salut Empordà, a través de l'Àrea Bàsica de Salut, ofereix a aquells veïns escollits per fer tasques de president o vocal de mesa la realització d'una prova d'antígens. Aquesta prova es realitza a les instal·lacions del CAP prèvia concertació de l'hora.

Entre L'Escala i els vuit municipis que depenen de l'Àrea Bàsica de Salut, hi ha unes 120 persones citades per complir tasques de president o vocal de mesa. D'aquests ja n'hi ha un centenar que han confirmat la voluntat de fer-se la prova. Als presidents i primers vocals se'ls ha trucat des del CAP. La resta, han de manifestar activament que volen fer-se la prova.Les proves es van començar a practicar ahir i s'acabaran de fer abans de divendres.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar