Publicitat
Publicitat

Representació Teatral a l'escola Esculapi

Un any més, l'Escola Esculapi participa dels tallers de teatre escolar. Aquest any, el grup bombolla de 3r i 4t, han protagonitzat una obra on el coronavirus ha estat convidat a l'escenari.  

Un any més l'Escola Esculapi ha participat en el taller teatral a càrrec d'Elisenda Trias. Un any particular, però on l'activitat s'ha portat a terme igualment tot mantenint els grups bombolla. Hi han participat els alumnes de 3r i 4t, a causa de la situació el taller escolar  s'ha pogut fer però no així  l'extraescolar de teatre.

 

Aquest any, aprofitant la situació s'han treballat les emocions vinculades al confinament i postconfinament. Per això la Covid-19 ha estat protagonista involuntària, però ha servit per representar situacions viscudes al llarg del 2020.

 

Una de les diferències més destacades d'aquesta edició ha estat el públic, malauradament els joves no han pogut mostrar la seva feina als amics i familiars. Doncs les mesures vigents no han permès públic a la representació, per això s'han buscat alternatives per mostrar el treball fet. 

L'activitat busca acostat el teatre als més joves, que perdin la vergonya i que gaudeixin d'una bona estona amb els amics.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar