Publicitat
Publicitat

Reobertura de gimnàs i pavelló

Gimnàs i pavelló tornen a acollir esportistes a partir d'avui dilluns. Procicat i Generalitat de Catalunya tornen a donar una mica d'aire a l'esport català. El sector esportiu sempre s'ha manifestat dient que no son part del problema sinó de la solució. Aquestes noves mesures duraran en principi catorze dies. 

A partir d'avui dilluns, el gimnàs i el pavelló tornen a rebre esportistes, això sí amb un aforament limitat al 30. Pel que fa al gimnàs, els vestidors només els poden utilitzar aquelles persones que utilitzin la piscina. De moment, no hi haurà cursets de natació ni tampoc les activitats aquàtiques fins a nou avís. Per assistir a les activitats, que no poden superar les sis persones, s'ha de fer una reserva prèvia a l'aplicació Mi Club Online. L'ús de la mascareta és obligatòria i la instal·lació tancarà a les 21 hores de la nit. 

En relació el pavelló, demà dimarts obrirà les portes perquè el Club Bàsquet l'Escala retornarà als entrenaments. Al llarg d'aquesta setmana entrenaran tots els equips abans del toc de queda. Els jugadors i jugadores tenen moltes ganes de reprendre les sessions d'entrenament perquè l'esport, com ens han explicat, no és el programa sinó part de la solució. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar