Publicitat
Publicitat

Les votacions del 14-F, al pavelló i a la sala polivalent

Les urnes dels col·legis electorals de l'Escala es repartiran finalment entre el pavelló i la sala polivalent. Així es va confirmar ahir en la sessió plenària de l'Ajuntament. Una sessió que aprovava la licitació del servei d'enllumenat públic.

L'Ajuntament ha decidit finalment esponjar encara més els espais per poder exercir el dret de vot el diumenge 14 de febrer. Si fa unes setmanes s'havia apuntat que les deu urnes s'instal·larien al pavelló municipal de l'esport, ahir esv a comunicar que es repartiran entre pavelló i sala polivalent. Al pavelló les corresponents a les seccions que fins ara es concentraven a la sala del CER. I a la sala polivalent, les dels col·legis electorals de la llar del jubilat i de l'institut. en un i altre espai s'articularan circuits d'accés i sortida per garantir les distàncies de seguretat complint alhora totes les mesures higièniques.Així es va fer públic en el ple ordinari d'ahir al vespre, celebrat via telemàtica, com s'ha fet habitual des de l'esclat de la pandèmia.

Entre els punts de contingut, ahir es va votar l'aixecament de la suspensió de la licitació del servei d'enllumenat públic, després que l'empresa que havia guanyat la licitació no pogués justificar la baixa econòmica proposada. L'empresa a qui es proposa adjudicar el servei és Bonal SA per un preu final iva inclòs de 345 mil euros.

L'acord va ser votat favorablement pels regidors de l'equip de govern més els d'ERC. Es van abstenir els de Junts x Catalunya i hi votaven en contra el regidor de Gent de l'Escala i el d'En Comú l'Escala.

El mateix ple va donar el vist i plau a la convalidació de la factura mensual pel servei essencial de recollida d'escombraries per valor de 213 mil euros. Convalidació votada per unanimitat.I finalment aprovava també una modificació del projecte de tractament de les zones verdes de La Closa del Llop.

Aquesta modificació va ser aprovada amb els vots de tots els grups a excepció del d'ERC. La seva portaveu va argumentar aquest vot contrari pel que entén una reiterada manca d'interès en incloure aspectes d'accessibilitat i energies renovables en els projectes municipals.

A l'informatiu de demà acabarem de repassar el contingut del ple, centrant l'atenció en el llarg debat generat en l'apartat de precs i preguntes.

L'enregistrament íntegre del ple el trobareu a partir d'avui al web radiolescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar