Publicitat
Publicitat

S'estrena Mivion Ràdio Sarajevo amb Boban Minic

El Teatre Principal de Terrassa va acollir divendres a la nit la presentació de Mivion (Ràdio Sarajevo) amb participació del periodista cultural Boban Minic. Una obra teatral que combina el llenguatge de la ràdio en directe i el del teatre, per fer reflexionar a l'espectador sobre la guerra i tot el que l'envolta. 

Tal com estava previst el Teatre Principal de Terrassa va acollir divendres l'estrena de «Mivion (Ràdio Sarajevo)», una obra de teatre documental sobre la Guerra dels Balcans produïda per la companyia «La conquesta del Pol Sud», amb Carles Fernàndez a la direcció. Una obra amb la qual s'espera fer reflexionar a l'espectador. 

 

El protagonista és Boban Minic, periodista cultural de Ràdio Sarajevo que amb els seus programes va ser la banda sonora de molts bosnians durant dos anys dels quatre que va durar el setge a la capital. Des d'un estudi de ràdio instal·lat a casa seva a l'Escala, Minic connecta en directe per acompanyar sobretot amb la veu els dos actors sobre l'escenari: Azra Suljic, qui va perdre membres de la família a la matança de Srebrenica, i el jove Marc Soler, que és qui els pregunta per tot el que van viure. Una idea original per portar la funció a terme, ja que la pandèmia va dificultar la producció.

 

Aquesta representació ha estat una oportunitat única per veure un «Mivion (Ràdio Sarajevo)» de moment sense més dates a cap altre escenari. Tot i que Boban Minic, creu que l'espectacle arribarà a l'Escala quan la situació estigui més tranquil·la.

 

A la web de Canal 10 Empordà, trobareu més detalls de l'obra a l'entrevista feta a Boban Minic la setmana passada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar