Publicitat
Publicitat

Comencen a administrar la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19

S'inicia l'administració de la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a l'Escala. Els primers a rebre-la els residents i professionals del centre geriàtric Els Pins a qui se'ls va posar la primera ara fa tres setmanes.

El Departament de Salut ha començat a administrar la segona dosi de la vacuna contra la covid-19 a la regió sanitària de Girona. Precisament aquest matí era el tron dels residents i professionals del centre geriàtric Els Pins de l'Escala. El primer usuària a rebre la segona dosis de la vacuna ha estat Martí Adroer, per tant es converteix en el primer resident de l'Escala en completar el cicle de vacunació. La primera professional ha estat la psicòloga del centre. En total s'han vacunat 61 residents i 40 treballadors.

El govern garanteix que el programa de vacunació continuarà segons el previst, malgrat que aquesta setmana han arribat menys dosis. Al centre els Pins tot ha sortit tal com s'havia programat, amb vacunes per tothom.

Després del brot del mes de novembre, la situació ara és bona sense cap cas positiu. S'espera seguir en aquesta línia els propers mesos i obtenir bons resultats de la vacunació. 

A partir de finals d'abril o principis de maig està previst que s'iniciï la segona fase amb vacunacions a altres grups de risc: persones de més de 70 i 80 anys, amb malalties cròniques i treballadors essencials.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar