Publicitat
Publicitat

Els Mossos d'Esquadra alerten d'estafes i robatoris

Els Mossos d'Esquadra alerten que han detectat casos d'estafa i robatoris en habitatges. Un dels modus operandi és fer-se passar per algú del Departament de Salut. 

De la situació de por a la pandèmia se n'han aprofitat els lladres i estafadors. Així ho alertava el cap de l'Àrea de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra, Jaume Rovira, al programa 'Parlem' de Canal 10 Empordà. Rovira explicava que s'ha detectat que un dels modus operandi per estafar o entrar en habitatges és fer-se passar per algú del Departament de Salut. L'excusa pot ser venir a posar una vacuna, fer un control previ o inclús demanar diners per poder avançar a la llista d'espera per posar-te la vacuna contra la Covid.

Aquest tipus d'estafa van dirigides sobretot a gent gran.

El Departament de Salut ja ha advertit que en cap cas aniran a les cases. Les vacunacions es fan sempre en centres sanitaris o es desplaça un equip d'infermers a les residències geriàtriques. De la mateixa manera que no es demanaran mai diners a canvi. 

Els Mossos d'Esquadra, doncs, demanen precaució i que no s'obri la porta a ningú que es presenti a casa amb algun d'aquests pretextos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar