Publicitat
Publicitat

Es mantenen les mesures COVID

Es mantenen les mesures i restriccions per evitar l'increment  de contagis de COVID. Afecten a tots els àmbits, com la mobilitat, el comerç i la restauració, l'esport, la cultura o l'educació. S'allarguen com a mínim fins al 7 de febrer.

Entrem en un nou cap de setmana on res ha canviat respecte l'anterior pel que fa a la mobilitat i altres mesures relacionades amb la pandèmia.L'increment de positius ha fet que es prorroguin 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures actualment vigents.Pel que fa a la mobilitat continua el confinament municipal de dilluns a diumenge, excepte per anar a treballar, per una atenció mèdica o per visitar familiars vulnerables.Els comerços de més de 400 metres quadrats no poden obrir. El cap de setmana també han de tancar els considerats no essencials.Els bars i restaurants poden obrir des de dos quarts de vuit a dos quarts de deu del matí i d'una del migdia a dos quarts de quatre de la tarda. L'aforament interior, dins d'aquests horaris, es limita al 30%. Els establiments que fan menjar per emportar també poden obrir de set a deu de la nit i fins a les onze per fer repartiment a domicili.

Només es permet fer esport a l'aire lliure. Gimnasos i altres instal·lacions esportives no poden obrir. L'excepció són les piscines, que sÍ poden obrir però amb control d'accés.En l'àmbit educatiu no es poden fer activitats extraescolars, permeses només si es fan dins el mateix grup bombolla.Igualment estan suspeses totes les activitats de lleure.Pel que fa a activitat cultural es manté la limitació d'aforament al 50%.Es manté també el confinament nocturn entre les deu de la nit i les sis del matí, amb l'excepció dels desplaçaments essencials.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar