Publicitat
Publicitat

El càmping Las Dunas entre els millors càmpings d'Europa

El càmping Las Dunas és finalista en la categoria de càmping familiar d'Europa, dels premis que entrega la Royal Dutch Touring Club, que compta amb 4,5 milions de famílies associades. 

Malgrat la crisi derivada de la pandèmia, els càmpings gironins viuen un moment dolç. L'exemple, n'és el llarg nombre de reconeixaments internacionals que reben en els últims anys. El càmping Las Dunas i la Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador, ja fa uns quants anys que formen part del top 5 dels millors càmpings d'Europa. 

La Royal Dutch Touring Club, cada any atorga uns guardons en 4 categories diferents, entre les quals, hi ha la de millor càmping familiar, que enguany ha guanyat el càmping Empordà de l'Estartit. El càmping Las Dunas, ha quedat finalista i tot i no rebre el primer premi, que ja ha guanyat en altres ocasions, se'l reconeix com a un dels millors càmpings del continent europeu. Aquesta associació holandesa és l'entitat de campistes més gran de tot Europa, amb més de 4,5 milions de famílies associades. Per donar els premis es demana als usuaris que votin pel millor càmping per cada una de les categories.

Aquest dilluns s'ha fet la gala per entregar els premis, que ha estat virtual a causa de la pandèmia. A més, s'ha reconegut 7 càmpings gironins a la guia de TopCamping, que equival a la categoria de cinc estrelles dels hotels. Es tracta dels càmpings de Les Medes de l'Estartit, La Ballena Alegre, Las Dunas, l'Àmfora i l'Aquarius de Sant Pere Pescador, la Sandaya Cypsela Resort de Pals i la Laguna de Castelló d'Empúries.

Els TopCamping es basen en l'opinió dels inspectors dels països d'origen i el reconeixement queda reflectit en la guia de càmpings que edita la Royal Dutch Touring, que és un referent molt important per als campistes holandesos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar