Publicitat
Publicitat

Els equips de Primera envien una carta a la FCF. Què demanen?

Els equips que competeixen a Primera Catalana envien una carta a la Federació Catalana de Futbol perquè desencalli d'una vegada per totes la situació actual. Els clubs volen saber si retornarà la competició o si la temporada quedarà nul·la. La data límit per reprendre la lliga és a finals de febrer.

Els equips de Primera Catalana han advertit a la FCF, per carta, que o es comença a entrenar el 25 de gener o l'1 de febrer per retornar a la competició el 27 i 28 de febrer o que la temporada sigui declarada nul·la. El primer entrebanc ha estat un nou confinament municipal que s'allargarà fins al 7 de febrer. 

La FCF ha contestat a la carta explicant que totes les reivindicacions es traslladen directament a la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física i als departaments de Salut i Interior de la Generalitat de Catalunya. També ha afegit que està en contacte amb la UFEC i administracions públiques per buscar solucions globals per tot el futbol català. En resum, que la federació no ha decidit res i no es mulla sobre el futur de les competicions.

Els clubs a la segona reunió virtual demanaven tornar als entrenaments sense restriccions de mobilitat, treballar amb grups bombolla i poder fer amistosos durant la pretemporada, que hauria de tenir una durada de quatre setmanes. El cos tècnic i els jugadors del FC l'Escala tenen ganes de retornar.

 

Els jugadors no entrenen des de l'octubre. 

 

Jugar només una volta seria injust, segons Bosch.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar