Publicitat
Publicitat

Aitana Radsma estrena temporada amb els primers controls

Aitana Radsma ha començat el nou curs. Com que el pavelló de Sabadell és un hospital de campanya, els primers controls de l'any s'han fet al Palau Sant Jordi. És la pista coberta que ha habilitat la federació catalana per evitar la suspensió de les proves. L'escalenca ha quedat ben a prop de les seves marques.

L'atleta Aitana Radsma inicia la nova temporada amb els controls que s'han fet aquesta vegada al Palau Sant Jordi de Barcelona. L'escalenca s'ha provat en els 60 metres tanques i en els 60 metres llisos. 

En els 60 metres tanques va fer un temps de 8.66, quedant-se molt a prop de la seva marca personal que està a 8.61 i en els 60 metres llisos va aturar el crono als 8.05, també ben a prop de la seva marca que està a 8. Segona amb tanques i quarta als llisos. En aquests controls, les posicions no son importants, ho son més les marques. 

Aquests controls serveixen als atletes saber en quin estat de forma estant i anar agafant ritme. Elena Poquet, entrenadora de l'atleta del Playas de Castellón, explica com son els entrenaments previs a les competicions que comencen a partir del març.

Poquet, que és la responsable del Club d'Atletisme Ventalló, té bones paraules per Aitana. En aquest tram el que estan fent és millorar alguns aspectes.

Radsma està entrenant entre cinc i sis dies a la setmana i cada sessió té una durada de dues hores. La primera competició oficial és el març.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar