Publicitat
Publicitat

Gerard Marín: 'El meu projecte és guanyador'

El regatista Gerard Marín confessa que el seu projecte Mini Transat és guanyador. L'escalenc, que competirà per tercera vegada en aquesta aventura, té molt bones sensacions. Aquesta experiència, que consistirà a creuar l'oceà Atlàntic, la farà en solitari, sense assistència i sense tenir en contacte amb la terra.

El repte del regatista Gerard Marín és estar al setembre a Les Sables d'Olonne per fer la Mini Transat, una aventura que consisteix a creuar l'oceà Atlàntic. Per ell fer aquesta regata és tornar als orígens de tot navegant oceànic.

L'aventura tindria dues etapes. Les Sables d'Olonne - Canàries i després Canàries - Guadalupe. Això son 4.000 milles nàutiques, que equival a uns 7.500 quilòmetres. Entre una etapa i una altra passaran tres setmanes. Tot per evitar les borrasques i els huracans. 

Gerard Marín és un amant dels projectes competitius i considera que el seu és guanyador.

L'opció més fàcil hauria estat comprar o llogar un vaixell per l'ocasió, però Marín ha preferit construir la seva pròpia embarcació, uns treballs que han tingut una durada d'un any.

Per optar a travessar l'oceà ha de completar 1.500 milles nàutiques. Ara ja en té fetes 500 i les que li queden les farà a Barcelona i Marsella.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar