Publicitat
Publicitat

El camí dels Termes torna a ser transitable

L'Ajuntament ha acabat la intervenció de recuperació del Camí dels Termes, que no era transitable en diferents parts del seu traçat. S'ha desbrossat tot el traçat, s'ha refet el ferm, i s'ha ampliat la franja contra incendis entre zona urbana i muntanya.

Els efectes de la pluja, el creixement de les bardisses i alguna que altra bretolada havien malmès molt diferents trams del Camí dels Termes de l'Escala. És per això que l'útlim trimestre de l'any passat l'Ajuntament va posar fil a l'agulla per recuperar aquest emblemàtic camí. S'hi ha actuat especialment en els dos extrems. A tocar del camí de Sobretany, s'ha planejat el camí i s'hi ha afegit sauló per fer-lo accessible als vehicles. A l'altre extrem, a les sorreres d'en Català, s'ha desbrossat tota l'esplanada deixant una ampla franja a mode de tallafocs.

El camí és transitable a peu o en bicicleta en tot el seu traçat, vorejant el límit urbanitzat de l'Escala, en uns punts i endinsant-se en zona poblada de pinedes en d'altres.

El camí dels Termes permet passejar a tocar de la natura des del mas Cortal Nou fins a Montgó. El camí ressegueix els límits entre el terme municipal de l'Escala i el de Torroella.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar