Publicitat
Publicitat

L'esport local crida 'Ja n'hi ha prou'

L'esport local es manifesta davant el pavelló al crit de "Ja n'hi ha prou". El sector reivindica la seguretat de la pràctica esportiva i demana almenys poder entrenar en espais tancats com el pavelló. El moviment també es va manifestar a Girona, Palamós i Lloret de Mar.



Amb aquest crit, una quarentena de persones s'han concentrat aquest cap de setmana per reivindicar que es permeti la pràctica de l'esport interior, almenys els entrenaments. La concentració era convocada en el marc del moviment "Ja n'hi ha prou", sorgit a les xarxes. El gruix dels concentrats eren del Club Bàsquet l'Escala.

Tots els participants van mostrar rètols amb el lema de la concentració, reproduits posteriorment a les xarxes socials. La majoria dels concentrats venien en representació del Club Bàsquet l'Escala.

La també jugadora de bàsquet Núria Mitjanas verbalitzava amb auqesta claredat el que pensa de l'aturada a la que les autoritats sanitàries ha obligat l'esport.

També hi havia representació d'altres esports. És el cas de l'Eduard Pons, jugador de futbol i practicant d'arts marcials. O el de la Georgina Falgàs, usuària del gimnàs de la piscina.

L'aturada de la competició i dels entrenaments perjudica no només la salut física dels esportistes sinó també la salut emocional. És el que pensa la Marta Barretina, mare d'un jove jugador del club bàsquet l'Escala.

La reivindicació duta a terme ahir al davant del pavelló municipal de l'Esport. El moviment "Ja n'hi ha prou" també es va manifestar davant el pavelló de Fontajau i a les localitats de Palamós i Lloret de Mar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar