Publicitat
Publicitat

Pocs inscrits a la cursa virtual contra el càncer

La cursa virtual contra el càncer, que sempre s'ha fet a Girona, passarà enguany per l'Escala. El format habitual ha canviat i això ha fet que els participants puguin fer el recorregut al seu municipi. A l'Escala, a la plaça Víctor Català, hi haurà un roll up perquè cada participant es faci la fotografia per guanyar el premi.

Poques inscripcions per fer la cursa virtual contra el càncer que tradicionalment es feia presencialment a Girona, però que aquest 2021, arran de la pandèmia, es podrà fer a poblacions com l'Escala sense aglumeracions. El cost era de 5€ el dorsal i 8 dorsal i samarreta. Per apuntar-se s'havia d'acudir a Can Masset els dies 11 i el 12 de gener de 17 a 19 h de la tarda. Per aquells que encara vulguin formalitzar la inscripció ho poden fer per Internet fins al 7 de febrer.

El 24 i 25 hauran d'anar a buscar la seva samarreta i fins al 7 de febrer podran fer la cursa per diferents espais del municipi que en algun moment determinat haurà de passar per la plaça Víctor Català, espai on s'haurà de fer la foto per després fer-la arribar a l'organització i optar als premis de la setena edició d'aquesta cursa que s'ha hagut d'adaptar a la situació actual.

Hi ha coronavirus, però també càncer i tots tenim algú per qui córrer i ajudar. El hashtag que s'ha creat és #JoCorroPerTu. Anualment a Catalunya es diagnostiquen prop de 35.000 casos. Al món 200.000 nens moren cada any a causa d'aquesta malaltia per desatenció mèdica. El 4 de febrer és el dia internacional del càncer.

Els ingressos de la junta local de l'Associació espanyola contra el càncer (AECC) han caigut drasticament perquè no ha pogut fer Sant Jordi, ni concerts ni zumba ni xerrades. Sí que s'ha pogut fer un concert a l'església en el que va recollir 530 euros, un dia va anar al mercat amb la guardiola i ha venut loteria de nadal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar