Publicitat
Publicitat

Pitu Batlle ja no és l'entrenador del Banyoles

L'entrenador Pitu Batlle ja no és l'entrenador del Banyoles de Tercera Divisió. Els mals resultats han acabat condemnant a l'escalenc. La derrota d'ahir dimecres contra el Vilassar ha estat el detonant. El club banyolí agraeix l'esforç, el compromís i l'entusiasme que ha dipositat Batlle durant aquests mesos.

La derrota al camp del Vilassar de Mar per 1 a 0 ha fet que el Banyoles prescindeixi de l'entrenador Pitu Batlle. L'escalenc va convertir-se en el màxim responsable de l'equip l'11 de maig, però els mals resultats han fet que la junta directiva banyolina opti per un relleu a la banqueta per capgirar la situació durant la segona volta del campionat.

L'equip banyolí s'està enfrontant en aquestes jornades als rivals directes. Empat contra el Figueres, victòria contra el Sants i derrota contra el Vilassar abans de rebre l'Horta de Víctor Valdés. Durant la primera volta, el Banyoles ha perdut set dels deu partits disputats. Victòries contra la Grama i el Sants i empat contra el Figueres.

El toc escalenc encara segueix al Pla de l'Estany perquè segueixen els anxovers Boran Minic i Pau Ribas. Ja no juga amb el Banyoles Marçal Saenz, jugador que va deixar el FC l'Escala l'estiu passat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar