Publicitat
Publicitat

Torna el projecte Okupalt per a joves sense feina

Inscripcions oberrtes a una nova edició del programa de formació Okupalt per a joves que no treballen ni estudien. S'ofereixen deu places coordinades per les àrees de joventut i de serveis. Els alumnes faran tasques de manteniment i pintura amb la brigada municipal entre febrer i maig.

Aquesta setmana s'han obert les inscripcions a un nou Okupalt, el programa de formació professionalitzadora gratuïta per a joves d'entre 16 i 24 anys que ni estudien ni treballen. A l'Escala, el projecte el coordina l'àrea de joventut de l'Ajuntament. Hi poden participar un màxim de 10 joves, que aprerdran tasques de manteniment i pintura.

Els interessats en aquest programa cal que omplin el formulari que trobaran a l'oficina de turisme de la plaça de les escoles. Des de l'Ajuntament es valora especialment l'interès d'iniciatives com aquesta a l'hora d'ajudar els joves a trobar les eines adients per a incorporar-se al mercat laboral.

Els alumens que acabin incorporant-se al programa Okupalt treballaran en tasques de pintura i manteniment amb la brigada municipal. El curs abarca des del 15 de febrer al 14 de maig.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar