Publicitat
Publicitat

Empúries primer participant del programa Batalla Monumental

Ahir TV3 va estrenar el programa Batalla Monumental, on s'ha d'escollir el millor monument de Catalunya. La primera gran batalla la van disputar dos clàssics el Jaciment d'Empúries i Tàrraco. Roger de Gràcia presenta el programa amb Candela Figueras i Ivan Medina com a reporters. 

Ahir Tv3 estrenava el primer capítol del programa 'Batalla Monumental', on s'escollirà el monument favorit dels catalans d'un total de dotze enfrontaments. La primera batalla va comptar amb dos grans clàssics, el jaciment més espectaculars de Catalunya: Empúries i Tàrraco. 

 

El programa és presentat per Roger de Gràcia, i l'acompanyen Candela Figueras i Ivan Medina els reporters que viatjaran en paral·lel a cada localització i que tenen l'objectiu de buscar les millors armes i històries per fer que el seu monument destaqui. A partir d'aquí el guanyador l'escull l'espectador mitjançant les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram. Una setmana per votar el millor dels dos. Per votar, només cal entrar a les xarxes, buscar la foto del teu monument i comentar. Al pròxim programa es comunicarà el guanyador, el que hagi recollit més vots. Els sis monuments finalistes passaran a la gran final, que es disputarà en un programa especial en directe, en què competiran per ser el Monument Favorit de Catalunya.

 

El programa d'uns 45 minuts de durada, va comptar amb la participació de personatges populars per ajudar a convèncer a l'audiència. Així per exemple a l'Escala el reconegut economista Xavier Sala-i-Martín participava a la batalla, acompanyat per arqueòlegs del MAC Empúries i també a la secció més popular per diversos escalencs que responien preguntes concretes del seu monument. La batalla està servida, ara només falten els vots de la gent per arribar a la gran final. El Mac Empúries necessita el suport dels espectadors i de tots els escalencs.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar