Publicitat
Publicitat

Nou Verkami de Carles Roman per reimprimir el primer volum de Fabi i Fedó

Carles Roman quasi ha assolit l'objectiu d'un nou Verkami on s'ha proposat portar a la impremta la primera part de Fabi i Fedó, que es va esgotar. D'aquesta manera els seus seguidors podran aconseguir la col·lecció completa.

Queden només uns dies per acabar un nou Verkami de Carles Roman, aquesta vegada per aconseguir fons per reimprimir el primer volum de 'Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries' , que es va esgotar.Els 1.600 euros que s'havien posat com a objectiu quasi s'han aconseguit gràcies a la participació d'una cinquantena llarga de mecenes.Es pot participar amb aportacions que van dels 17 als 65 euros, depenent del pack que s'esculli, des d'aquest primer volum de Fabi i Fedó fins a la col·lecció completa amb opcions de làmines i dibuixos originals signats per l'autor.

Si la quantitat que s'acumula finalment és superior als 1600 euros, els diners es faran servir per afegir algun regal als mecenes que han participat al Verkami.

Vista la bona resposta Carles Roman no té més que agraïments a tots els que confien en ell i l'ajuden a tirar endavant els seus projectes, i més en temps complicats per món cultural.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar