Publicitat
Publicitat

Es reprenen els treballs de la vorera de la placeta del peix

Dilluns vinent es reprèn la renovació de la vorera de tram de carrer Pintor Massanet comprès entre la placeta del Peix i la plaça Víctor Català. Mentre durin les obres el carrer de Gràcia s'invertirà de sentit per donar sortida al nucli antic.

La intervenció de millora en aquesta vorera és pressupostada en 26 mil euros. Es va iniciar a primers de desembre i es va aturar abans de festes. L'obra consisteix en la renovació de la vorera de la dreta en sentit pujada del carrer pintor Joan Massanet, entre la placeta del peix i la plaça Víctor Català. La intervenció comprèn també la renovació de la reixa de la cruïlla d'aquest carrer amb el carrer Calvari. 

Es preveu que aquests treballs es puguin enllestir en una setmana, el que representa que haurien d'estar enllestits el 15 de gener. De cara als vehicles, cal que recordin que mentre durin les obres s'invertirà el sentit de circulació del carrer de Gràcia. Així, a partir de dilluns serà de sortida de la població. Acabades les obres tornarà al sentit habitual d'entrada al nucli.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar