Publicitat
Publicitat

Bon balanç de les activitats programades per les Festes de Nadal

La pandèmia ha marcat el dia a dia des de març de 2020 i naturalment també les activitats que es van celebrant durant l'any. El Nadal no ha estat una excepció. De tota manera, es fa una bona valoració de les que s'han pogut celebrar, tant presencialment com de manera virtual.

Des del dia 4 de desembre, quan es va encendre la il·luminació nadalenca als carrers de l'Escala, fins al 5 de gener, amb l'arribada dels Reis d'Orient, a l'Escala s'han celebrat una trentena d'activitats que s'han hagut d'adaptar a la situació de pandèmia que vivim.Han estat organitzades per les àrees de promoció econòmica, cultura i joventut de l'ajuntament de l'Escala buscant una oferta per a totes les edats.La valoració que se'n fa és positiva.Algunes de les activitats han estat presencials, d'altres s'han fet de manera virtual i en alguns casos s'han ofert de manera mixta.

Des de l'ajuntament s'ha volgut agrair el civisme dels escalencs, coneixedors de la situació que vivim i la necessitat de respectar les recomanacions per evitar nous contagis.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar