Publicitat
Publicitat

Presidents de clubs esportius: altes, baixes i renovacions

Hem encetat un nou any i almenys hi haurà tres processos electorals. Se'ls hi acaba el mandat a Miquel Bosch, Francesc Subirà i Narcís Carreras. Per la seva banda, Pep Andrades ha renovat fins al 2024 i Josep Lluís López compleix el seu segon any de mandat. Sergi Franch ha passat a ser el president del rem.

Aquest 2021 tenim a tres presidents que se'ls hi acaba el mandat. Son Narcís Carreras, president del Club Nàutic l'Escala, Francesc Subirà, president del Club d'Atletisme l'Escala - Empúries Flama 91 i Miquel Bosch, president del FC l'Escala. Carreras va repetir com a president el 2015, Subirà va substituir a Àngel Torrent i Bosch a Antoni Batlle. Bosch tenia ganes de deixar el càrrec l'any passat, però la pandèmia l'ha obligat a quedar-se i complir el mandat de sis anys.

Per altra banda, Sergi Franch ha passat a ser el president de la secció de rem del CER l'Escala. 

Segueixen David González i Pilar Casellas, coordinant tennis taula i motos respectivament. El que també continua, i fins al 2024, és Pep Andrades, president del CB l'Escala.

Josep Lluís López fa dos anys que és president del Club Tennis l'Escala. Tercer president de la història que el 2018 va substituir a l'històric Francesc Targa, que va ser president de l'entitat durant vint anys excepte dos, una etapa que el club va passar a mans de David Saura.

Pel que fa a ciclisme, Moi Llenas segueix liderant el club amb la novetat que els Esquenapelats s'han fusionat amb Edibikes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar