Publicitat
Publicitat

L'Escola de Música 'El Gavià' celebra el concert de Nadal

L'Escola de Música Municipal de l'Escala 'El Gavià' celebra el concert de Nadal. L'acte va està distribuït en 4 concerts diferents a la Sala Polivalent. Els concerts es podran veure íntegrament durant aquestes festes a Canal 10 Empordà.

Finalment i després de 2 intents, l'Escola Municipal de Música, el Gavià, ha pogut celebrar el tradicional concert de Nadal. Les mesures restrictives pel coronavirus han impedit poder celebrar-lo en cap de setmana, ja que alguns alumnes són de fora de l'Escala i amb el confinament perimetral municipal de cap de setmana no podien venir. Finalment, però, el concert es va poder celebrar a la Sala Polivalent. L'esdeveniment va distribuir-se en 4 concerts diferents, per tal d'evitar aglomeracions.

 

Enguany, l'Escola de Música s'ha hagut d'adaptar a una altra manera d'assajar, sempre en grups de 6 persones. 

En primer lloc van actuar els nens de 3 a 5 anys, que van interpretar el Ren del Nas Vermell, El Tió, Ja ve Nadal, Els Reis arriben, Dimoni Pelut i Somiem tots junts. En acabar, i seguint les mesures per evitar el contagi del coronavirus, tothom va abandonar la sala per una porta lateral i l'organització va desinfectar totes les cadires. 

El segon concert, va anar a càrrec dels nens de nivell elemental, que van interpretar la cantata 'Les Joguines d'en Martí' i el tema Holidays Favourites acompanyats de l'Orquestra. En acabar es va seguir el mateix protocol de neteja i desinfecció, per donar pas al tercer concert. Aquest va anar a càrrec de la coral jove acompanyada de diferents grups instrumentals. 

Finalment, en el quart concert, va ser el torn dels alumnes de cant: Nona Roma, Joana Costa, Nerea Obeso, Luis Mauricio, Berta Pellicer, Bruna Feliu i Domingo Mauricio. 

Des de l'Escola, agraïment a les famílies per adaptar-se i seguir apostant per la formació musical dels seus fills.

 

El concert va posar el punt i final amb la interpretació conjunta de tots els professors de l'Escola, del 'Que tinguem sort' de Lluís Llach. 

Els quatre concerts es podran veure íntegrament durant aquestes festes a Canal 10 Empordà. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar