Publicitat
Publicitat

La secció de motos del CER dona per acabada la temporada

Els tres pilots de la secció de motos del CER l'Escala donen per tancat el curs. Les averies, les caigudes i les curses suspeses han estat la tònica d'aquest 2020. Els tres motoristes van començar els entrenaments a finals de maig i han competit de juliol a setembre a Tarragona, Lleida, Màlaga i Badajoz.

Àlex Loza, Miguel Pérez i Joel Plasencia han acabat temporada. Els tres pilots de la secció de motos del CER l'Escala començaven els entrenaments a finals de maig, després de dos mesos i mig aturats a causa de la pandèmia. Les primeres sessions post confinament van ser al kàrting d'Empuriabrava, l'únic circuit obert en aquell moment. 

Les curses van retornar el juliol i van acabar al setembre. Loza, enguany, ha estrenat categoria, la de pitbikes series, i va ser segon al circuit de Calafat, quart a Mora d'Ebre i tercer a Juneda. També ha competit a la carrera nocturna de Màlaga on va quedar cinquè i ha assistit al campionat d'Espanya ANPA que es va fer a la Talavera la Real, a Badajoz. 

Per la seva banda, Joel Plasencia, que s'ha incorporat a la secció de motos aquest curs, a la primera cursa va caure i va ser setè, desè a la segona perquè va tenir problemes tècnics a la moto fins al punt d'arribar a la meta caminant i en l'última competició, va caure sense patir conseqüències, però quan va retornar va adonar-se que havia trencat la goma de l'oli i tot l'asfalt va quedar ple d'oli. Això va provocar fins a quatre caigudes... Un dels que va caure va ser Alex Loza.

I en relació al pilot amb més edat, Miguel Pérez, a la primera cursa de Calafat no li va anar bé la moto durant els entrenaments i a la cursa se li va trencar el motor mentre que a la segona va ser cinquè i a la tercera quart.

A la classificació general, Alex Loza ha quedat tercer i Joel Plasencia novè a la categoria series 160 mentre que Miguel Pérez tanca el curs a la novena posició de la z190. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar