Publicitat
Publicitat

L'Esculapi i Ballmanetes celebren el Nadal

L'Escola Esculapi celebra un Nadal diferent, sense concert de nadales, però fent cagar el Tió i celebrant una Quina. Mentre, l'Escola Bressol Ballmanetes va rebre la visita dels patges dels Reis de l'Orient. 

Un cop més, la pandèmia del coronavirus ha modificat els plans de l'Escola Esculapi, que han vist com havien de canviar la celebració del Nadal, amb la tradicional cantada de nadales, i havien d'adaptar-se a la ja no tan nova situació. Així ho explicava la seva directora, Anna Muntadas.

Enguany, i per seguir totes les mesures de protecció i grups bombolla, els més petits van fer cagar el Tió per grups de classe, ja que aquest any, cada classe ha rebut la visita d'un Tió. Aquarel·les i monedes de xocolata per posar color i dolçor a aquest final de trimestre atípic. Un trimestre, on l'Esculapi només ha tingut un grup confinat. 

Per la seva banda, els més grans, van celebrar una Quina, amb la col·laboració de la UBET, que va proporcionar la gran majoria de premis.L'Esculapi tornarà a l'activitat docent el pròxim 11 de gener, si les dades epidemiològiques ho permeten. Des de l'escola esperen tornar amb la màxima normalitat possible. 

Per altra banda, l'Escola Bressol Municipal Ballmanetes, va rebre la visita dels patges dels Reis de l'Orient. Els més grans els van rebre amb il·lusió i els van cantar les cançons de Nadal que han après i els van recitar el poema de Nadal que han preparat per recitar a les seves famílies durant les festes. Els patges també van anar a visitar els més petits, per desitjar-los unes molt bones festes. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar