Publicitat
Publicitat

El CER s'omple de rialles amb 13 i Dimarts

La sala del CER, va acollir aquest cap de setmana la representació de la comèdia teatral '13 i dimarts'. La companyia La 113 va fer passar una estona molt agradable al públic i va omplir de rialles la sala.

Una parella guanya la loteria, però la butlleta la van guardar en una maleta que han deixat a un amic. Aquest ha desaparegut amb un accident i la maleta no apareix. La jova parella i la companya del desaparegut iniciaran una recerca desesperada per localitzar l'amic o realment ho fan per localitzar la maleta amb la butlleta guanyadora? Així arranca l'obra '13 i dimarts' que la companyia la 113 va portar aquest cap de setmana a l'escenari del CER. Ho va fer amb totes les mesures de seguretat i normatives vigents. Tot per demostrar que la cultura és segura. 

 

La comèdia va ser molt ben rebuda pel públic, que ho va demostrar amb rialles i aplaudiments. I és que la comèdia està plena de girs sobtats on la sort té un paper principal. Però la sort és efímera hi ve i va. 

La companyia marxa de l'Escala amb les maletes plenes de bones sensacions, per continuar una gira incerta. Doncs amb el canvi de normatives constants, hi ha pobles que volen esperar fins últim moment per confirmar les dates. 

La "La 113" és un grup d'actors i actrius valents, que aposten per oferir espectacles i seguir treballant tot i la situació actual. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar