Publicitat
Publicitat

Dilluns s'estrenen els pastorets de l'Escala per ràdio

Ràdio l'Escala estrena dilluns vinent la versió radiofònica dels Pastorets de Folch i Torres, amb direcció de Ramon Manent. S'emetran en quatre capítols de dilluns a dijous. I es podran seguir d'una tirada el matí de Nadal i la tarda de Sant Esteve.

L'any 2016, en ocasió del centenari de la primera representació dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, el seu nét, en Ramon Manent i Folch, resident a l'Escala, va mobilitzar un grup de veïns amb la finalitat de muntar l'obra per ser representada durant les festes de Nadal d'aquell any.El col·lectiu va batejar-se amb el nom de La Companyia del Mas Torrat i, amb la col·laboració del Cor Indika i el suport l'Ajuntament, l'obra es va seguir representant els anys 2018 i 2019, amb la voluntat manifesta d'implantar-la de manera estable en el calendari cultural de l'Escala.Aquest any 2020, amb motiu de la pandèmia del coronavirus id avant la impossibilitat material de muntar l'obra en escenari, Ràdio l'Escala va oferir la possibilitat de fer-ne una adaptació radiofònica. El gruix dels actors és el mateix que l'haurien presentat al CER, on es volia fer aquest any. El text ha estat adaptat pel mateix director, Ramon Manent, amb textos introductoris i ambients sonors i musicals per contextualitzar cada escena.

Els Pastorets de l'Escala es podran escoltar per FM a Ràdio l'Escala la setmana vinent, en versió de quatre capítols, de dilluns a dijous a quarts de dues, després de l'informatiu local. En versió sencera, el dia de Nadal, al migdia i el dia de Sant Esteve a les sis de la tarda. També es podrà escoltar a l'horari que desitgi l'oient si es fa a través del web radiolescala.catEls Pastorets de l'Escala han estat coproduïts per La Xarxa de Comunicació Local, que els posa a disposició de totes les emissores agremiades a La Xarxa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar