Publicitat
Publicitat

J. Bonet: 'S'estan jugant partits il·legals a Barcelona'

El vicepresident de la federació catalana de futbol, Jordi Bonet, ha confessat als mitjans de comunicació locals que a Barcelona s'estan jugant partits amistosos d'equips amateurs, prohibits actualment a causa de la pandèmia. Bonet també ha explicat que la data de retorn continua essent el 9 i 10 de gener.

El vicepresident de la FCF, Jordi Bonet, ha afirmat a 'La Tertúlia' esportiva de Canal10 Empordà que a Barcelona s'estarien jugant partits amistosos, il·legals ara mateix. Cal recordar que amb les restriccions actuals no està ni permès que dos equips del mateix club s'enfrontin entre ells. Segons Bonet, serien amistosos que s'estarien organitzant clandestinament i considera que el govern hi hauria d'actuar.

Bonet també ha explicat que el retorn a la competició continua essent el 9 i 10 de gener, però no és massa optimista en aquests moments amb el nombre de contagis que hi està havent aquests últims dies. La FCF s'ha posat com a data límit finals de febrer.

Si la competició tornés, es jugaria a una fase o volta perquè la FCF va decidir reduir les lligues a la meitat. A la Primera Catalana hi ha quatre grups de deu equips, set se salvarien i tres perdrien la categoria.

Amb el que també s'està treballant és que la represa sigui amb públic.

La federació també ha demanat que es puguin obrir els bars dels camps de futbol. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar