Publicitat
Publicitat

Dissabte a la tarda, a l'Alfolí, "L'Escala a Ernest Lluch"

L'Escala recorda Ernest Lluch amb un acte programat per dissabte a la tarda a l'Alfolí de la Sal. ES presenta el llibre "Romà i Rossell, el primer de tots" i es projectarà un documental. Hi intervindran l'exministre Joan Majó, l'historiador Joan Armangué i l'alcalde Víctor Puga.

El mes passat es van complir vint anys des de l'assassinat d'Ernest Lluch, polític i economista, ministre de sanitat en el primer govern socialista, del 1982 al 1986. Dissabte es recordarà la seva figura en un acte convocat a l'Alfolí de la sal, a les set de la tarda. Hi intervindran el president de la fundació Ernest Lluch i exministre d'Indústria, Joan Majó; l'historiador i exalcalde de Figueres, Joan Armangué i l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga.A l'acte es presentarà el llibre "Romà i Rossell, el primer de tots", un recull dels treballs d'Ernest Lluch sobre la vida i el pensament de Francesc Romà i Rossell en una edició a cura de l'historiador i economista Joan Armangué. 

Joan Armangué ha destacat de la figura d'Ernest Lluch la seva aposta pel diàleg i pel catalanisme inclusiu.

L'acte "L'Escala a Ernest Lluch" està convocat per dissabte a les set de la tarda a l'Alfolí de la Sal. Els interessats a assistir-hi, cal que facin reserva trucant a l'Alfolí de la Sal (telèfon 972059823) o enviant un correu a infomuseu@lescala.cat  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar