Publicitat
Publicitat

À. Roig: 'Desorbitat que el president de la FCF cobri 120.000 euros'

'La Tertúlia' esportiva de Canal10 Empordà d'aquest desembre ha tingut com a protagonistes Jordi Bonet, vicepresident de la federació catalana de futbol i Àngel Roig, entrenador. Bona part del debat s'ha centrat en els diners. Roig considera que el president de la federació té un sou desorbitat.

Com que la competició està aturada, clubs i pares es fixen, ara més que mai, en el temes econòmics. No saben si recuperaran els diners que han pagat a la federació ni tampoc si es podrà disputar competició aquest curs. El pressupost de la federació catalana de futbol és de 27.000 euros, dels quals 5.113.000 es destinen a sous i salaris i 3.423.000 a altres serveis. Àngel Roig, entrenador, opina que el sou del president de la federació, que ronda els 120.000 euros anuals, és desorbitat més quan molts clubs ho estan passant malament i en alguns casos podrien inclòs desaparèixer. 

Un altre dels temes que s'han posat sobre la taula a 'La Tertúlia' d'aquest mes és que hagués estat més fàcil acabar el curs de l'any passat perquè encara quedaven onze jornades. Roig considera que la federació ha preferit tornar a cobrar quotes.

 

      

En cas que no es jugués, què passaria amb els diners de la inscripció?

 

     

Els que no han pogut recuperar els diners de l'any passat son aquells clubs i jugadors que no s'han inscrit aquest curs. Els que si que ho han fet han tingut una rebaixa.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar