Publicitat
Publicitat

Torna el servei socioeducatiu l'Alternativa i reobre l'Espai Jove

Reobre portes l'espai jove l'Esbotzada i es reactiva el servei socioeducatiu. S'ofereixen activitats de suport educatiu, de dinamització pensats especialment per a infants i joves amb risc d'exclusió social.

El servei socioeducatiu l'Alternativa torna a estar obert a les instal·lacions de l'Esbotzada i el centre cívic Xalem. Adjudicat a l'empresa Orió Serveis Educatiu, forma part d'un pla general d'intervenció per cohesionar la globalitat de l'acció preventiva i d'intervenció sobre infants i joves en risc d'exclusió social. L'empresa adjudicatària es va reunir durant el mes de novembre passat amb els centres educatius i amb les famílies interessades en el servei. I des de la setmana passada que el servei torna a funcionar, després que el curs escolar passat no s'hagués obert.

Per a posar en funcionament l'espai jove, que de moment obrirà tres tardes a la setmana, el dinamitzador ja n'ha informat reunint-se amb els delegats de curs de l'institut per convidar-los a dir-hi la seva.

Entre les activitats del Servei Socioeducatiu, en coordinació amb els diferents centres i l'equip de Serveis Socials, hi ha tasques de suport educatiu, d'intervenció socioeducativa, de dinamització de l'Espai Jove i el centre cívic Xalem, de diagnosi, de treball amb les famílies i de dinamització d'espais públics.

El servei compta amb dos educadors, un dinamitzador juvenil i un coordinador. L'Espai Jove estarà obert inicialment els dimarts, dijous i divendres de 16.30 a 19.30h.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar