Publicitat
Publicitat

Aplec de la sardana en quatre concerts

L'Aplec de la sardana es celebrarà finalment aquest cap de setmana, després de dos intents frustrats per la pandèmia. El programa consta de quatre concerts, de dissabte a dimarts, amb especial atenció a la figura de l'Avi Xaxu. Fins i tot s'ha fet el tradicional llibre, si bé només en format telemàtic.

A la tercera va la vençuda. El primer cap de setmana de juny tot just estavem en fase dos de desconfinament. La data alternativa proposada pel mes de novembre estàvem afectats per la segona onada de la Covid. Finalment ara, pel pont de la Puríssima, l'Aplec de la Sardana de l'Escala sortirà a escena. Ho farà en forma de concerts. Tants com quatre, de dissabte a dimarts. L'agrupació sardanista Avi Xaxu hi ha patit fins l'últim moment.

El primer dels concerts, amb el títol de "(Re)descobrint l'obra musical de l'Avi Xaxu", serà la presentació oficial del doble CD monogràfic "L'Escala recorda... Josep Vicenç i Juli". Tindrà lloc al CER, dissabte a les onze del matí.

Els tres concerts restants es faran a l'aire lliure, a plaça Catalunya. Diumenge, concert vermut "Els antics oficis, segons el Xaxu" amb la cobla Ciutat de Terrassa; dilluns, audició concert "Efemèrides sardanistes escalenques 2020... i més" amb la cobla Ciutat de Girona. I dilluns, doble audició concert d'aplec amb les cobles Els Rossinyolets i La Principal de l'Escala. Diumenge i dilluns a les onze i dimarts a les deu.

També s'ha fet el llibre de l'aplec. Els cartells de l'aplec inclouen un codi QR a través del qual els interessats podran accedir a la programació completa de l'aplec i al llibre.

Tots els actes de l'aplec són gratuïts. En tots ells s'hauran de respectar les mesures higièniques vigents. L'aforament serà limitat a 100 persones el concert del CER i a 200 els tres de plaça Catalunya. Per a tots els actes caldrà reservar anticipadament les localitats a l'Alfolí, a l'oficina de Turisme, al correu electrònic de l'agrupació o al whatsapp del 630.12.27.44. En cas de mal temps, les audicions concert es traslladarien a la sala polivalent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar