Publicitat
Publicitat

Martí Api s'uneix un any més a la campanya 'Cap nen sense joguina'

En marxa la campanya solidària impulsada per Creu Roja, 'Cap nen sense joguina'. Martí Api ha iniciat la recollida de joguines que es repartiran per Nadal als nens escalencs i empordanesos de famílies vulnerables. 

Per 4rt any, la immobiliària Martí Api s'uneix a la campanya de recollida de joguines impulsada per Creu Roja, per ajudar a Ses Majestats els Reis de l'Orient, a fer arribar almenys una joguina a tota la mainada. Enguany, i a causa dels protocols sanitaris de la Covid-19, només es recullen joguines noves.

El punt de recollida és a la mateixa oficina de l'agència immobiliària i se n'hi poden portar fins al dia 20 de desembre.

L'empresa apel·la a la solidaritat d'aquesta època de l'any per motivar als escalencs i escalenques a participar en la campanya donant una joguina. Cada any que s'hi ha participat el resultat ha estat molt satisfactori. 

Després de la recollida, Creu Roja repartirà les joguines per fer contents a molts nens i nenes d'arreu de Catalunya. Algunes d'elles arribaran a l'Escala com ho han fet en altres edicions.

Tots aquells que vulguin participar en la campanya només han d'apropar-se amb una joguina nova, a les oficines de Martí Api a l'Avinguda Montgó número 16.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar