Publicitat
Publicitat

Sons a Cau d'Orella rep el premi 2x4 a ritme d'havanera

El programa "Sons a Cau d'Orella" de Joan Brugués rep el premi "2x4 a ritme d'havanera" de la Fundació Ernest Morató. El lliurament es farà a l'Escala en una data encara per determinar entre febrer i març de l'any vinent.

"Sons a Cau d'Orella", de Joan Brugués s'emet tots els caps de setmana per Ràdio l'Escala des de l'any 2008. El programa és un viatge musical amb regust a mar que recorre el territori a la recerca de tot el que gira entorn el món de l'havanera i el cant de taverna. És coproduït amb la Xarxa de Comunicació Local, que el distribueix per una trentena d'emissores locals d'arreu de Catalunya.L'última assemblea de la Fundació Ernest Morató ha acordat concedir-li el premi "2x4 a ritme d'havanera", instaurat l'any 2007 per reconèixer aquelles persones o entitats que s'han distingit dins el món de l'havanera en els àmbits de la comunicació, la composició i l'execució.

També rebran el premi la penya Xíndries de Sant Pol de Mar, organitzadora del festival d'havanres i concurs de composició Josep Bastons.En l'historial de guardonats pel premi  "2x4 a ritme d'havaneres" s'hi compten professionals com Joan Albert Argerich i Ràdio 4, Onda Rambla, TV3 i profesionals de la interpretació com Marina Rossell, Nina, Cástor Pérez o Ramon Calabuch "Moncho" entre d'altres.

La cerimònia de lliurament del premi es farà en una data encara no concretada entre els mesos de febrer i març. S'ha proposat de fer-la a l'Escala i serà la priemra vegada que es programa fora de Palafrugell, on s'ha fet sempre fins ara.

Joan Brugués, expert en el gènere vol que el programa no miri només cap al passat. Tant és així que considera que l'havanera té un gran repte com és arribar a un públic jove.

Sons a Cau d'Orella es pot escoltar per Ràdio l'Escala tots els dissabtes a les deu del matí i els diumenges a les onze i a través del podcast de www.radiolescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar