Publicitat
Publicitat

En marxa les obres de manteniment de la Casa dels Forestals d'Empúries

Comencen les obres de manteniment de la Casa dels Forestals de Sant Martí d'Empúries. L'edifici de més de 100 anys ha de rebre un manteniment anual.

En marxa els treballs de manteniment de la Casa dels Forestals de Sant Martí d'Empúries, es preveu una durada d'un més i mig i serviran per tapar algunes filtracions d'aigua i reparar alguns elements malmesos que té l'edifici. La ubicació del qual, el deixa totalment exposat, sobretot, a la tramuntana i als temporals de llevant. Aquesta intervenció es fa cada any per mantenir l'edifici que té més de cent anys. Recordem, també, que al mes de gener d'aquest any el temporal Glòria va arribar a les nostres costes provocant greus desperfectes al llarg de tot el litoral català. El Glòria va fer caure algunes rajoles de la Casa dels Forestals i es va filtrar aigua per algunes obertures de la teulada. El pressupost per aquestes obres és de 40.000 euros. 

La Casa dels Forestals va ser construïda el 1910 per Josep Reig i Palau, enginyer del Servei Forestal. És considerada Bé Cultural d'Interès Nacional i tot i que la propietat la té la Generalitat, el 2003 se'n va cedir la gestió a l'Ajuntament de l'Escala. Actualment és la residència de la Beca de Primavera.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar