Publicitat
Publicitat

À. Roig: 'Dubto que truquin a tothom i ens hem de negar a jugar a porta tancada'

Reduir la competició o suspendre-la directament? Aquesta és la pregunta que vol fer arribar la Federació Catalana de Futbol als equips del futbol amateur, que va des de Primera a Quarta Catalana, al futbol base i al futbol femení. Diversos clubs creuen que les respostes no seran vinculants.

La Federació Catalana de Futbol iniciarà una ronda de contacte als clubs per consultar quin hauria de ser el desenllaç de la competició. Planteja reduir-la o suspendre-la directament. Entrenadors com Àngel Roig, que dirigeix el Porqueres de Segona Catalana, considera que la FCF no trucarà a tothom. Creu que hi ha un tràmit més ràpid i fàcil, sense trucades.  

Hi ha molts dubtes sobre si retornarà la competició aquest any i més encara si hi podrà haver-hi aficionats a les graderies. Jugar sense públic no és rentable pels clubs. Roig envia un missatge als equips de Tercera Divisió. 

I si no hi ha competició, es podrien disputar alguns amistosos? Ho acceptarien els equips?

L'únic que es pot fer actualment és entrenar. El futbol base sí que en té ganes, però els primers equips no perquè consideren que només entrenar és perdre el temps. Son estractes de 'La Tertúlia' esportiva que ha emès Canal10 Empordà aquest dimecres 25 de novembre. El programa sencer, disponible a la pàgina web. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar