Publicitat
Publicitat

L'Escola Empúries prepara el Nadal

L'Escola Empúries ja es prepara per celebrar les festes de Nadal. Enguany, han hagut de canviar-ne el format a causa de les mesures antiCovid i s'han organitzat 3 representacions en dies diferents.

Un cop passada la castanyada, l'Escola Empúries ja treballa per celebrar les festes de Nadal. Enguany, les mesures contra la propagació del coronavirus, han obligat al centre a modificar i a reestructurar la tradicional celebració nadalenca de cada any. Per aquest motiu i evitar així, que s'ajuntin els grups, es realitzaran tres representacions entre els dies 17 i 18 de desembre a la Sala Polivalent, a més d'altres activitats relacionades amb el Nadal.

Pel que fa a les representacions, el dia 17 es faran dues actuacions, una al matí a partir de 2/4 de 10, i una altra a la tarda a partir d'un quart de 4. L'endemà, el 18 de desembre, es farà una representació matinal, també a partir de 2/4 de 10.

Una de les activitats que arriba per Nadal és la Marató de TV3, que enguany, com no podia ser d'altra manera, va dedicada al coronavirus. Per aquest motiu, l'escola, ha organitzat una xocolatada per col·laborar amb aquest esdeveniment solidari. Per tal, també, d'evitar ajuntar els grups, l'organització ha decidit fer-la en dos dies diferents. El divendres dia 11, la celebraran els grups C i D i el següent divendres, el dia 18 de desembre, qui es menjarà la xocolata seran els grups A i B. A més a més, al matí es faran jocs cooperatius i a la tarda es menjarà la xocolata a la pista del pati de l'escola.

Amb aquesta celebració, l'Empúries, posarà punt final a un primer trimestre d'un curs atípic, on mestres i alumnes s'han hagut de reinventar cada dia per adaptar-se a la situació i poder continuar educant, ensenyant i gaudint de l'escola i els companys.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar