Publicitat
Publicitat

Ningú més lluirà el 26 d'Anna Casabella

El Club Bàsquet l'Escala ha anunciat que el dorsal 26 que lluïa la jugadora del sènior femení, Anna Casabella, no el portarà ningú més. És el primer dels molts gestos que té previstos fer el club. Amb el que també s'està treballant és en poder fer un acte d'homenatge a la figura de l'Anna amb les mesures de seguretat.

El Club Bàsquet l'Escala ha decidit que el dorsal 26 d'Anna Casabella no el lluirà ningú més. El dorsal i el seu nom ja quedarà en el record de tots els aficionats del bàsquet escalenc. El traspàs de Peke ha coincidit amb la pandèmia i fer un acte d'homenatge a la seva figura actualment és gairebé impossible. Quan la situació sanitària millori i s'aixequin les restriccions vigents es farà.

Aquests dies estan essent molt complicats per la família, pels amics i pel Club Bàsquet l'Escala.

El club està a disposició de la família pel que pugui necessitar.

Peke era una persona guanyadora i trametia aquests valors a les joves promeses del club. Amb Eva Guinart entrenaven al cadet femení, un equip que els dos últims anys ha guanyat la lliga clarament. Jugadores com Lola Graboleda, Nuria Mitjanas i Abril Espinal ens parlen de l'Anna.

L'últim partit que va jugar Casabella va ser el passat 7 de març a casa contra el Palamós, partit en el que va fer 39 punts. Disset punts al primer quart, cinc al segon, dotze al tercer i cinc a l'últim. Al programa Esports10 de Canal10 Empordà d'aquest dilluns, 16 de novembre, ha fet un petit homenatge a Anna Casabella que podeu recuperar a la pàgina web.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar