Publicitat
Publicitat

Comença la instal·lació de la lluminària de Nadal

Comença la instal·lació dels llums de Nadal als carrers de l'Escala. Des de fa uns dies, els operaris ja estan col·locant tota la lluminària per poder encendre el Nadal a principis de desembre. 

Un Nadal ple de llum i color. És l'objectiu de l'Ajuntament de l'Escala per aquestes pròximes festes de Nadal. Després d'aquest any complicat a causa de la lluita contra la Covid-19, el consistori escalenc no ha volgut renunciar a les llums de Nadal. D'aquesta manera s'espera poder alegrar unes festes que sense cap mena de dubte, aquest any, s'hauran de viure d'una forma diferent. Des de fa uns dies els operaris ja estan instal·lant tot l'enllumenat de Nadal, als carrers del nucli antic del municipi. Com cada any comptarà amb el gran arbre de llum a la plaça de l'Església i un altre a la rotonda de la plaça de les Escoles.

 

Els últims anys s'ha anat canviant tot l'enllumenat per tal d'obtenir un 100% de llums de led, per potenciar l'estalvi energètic. Enguany l'objectiu s'ha complert i totes les decoracions nadalenques estan formades per bombetes de led. 

Aquest any, l'encesa no es podrà fer com es feia habitualment. Amb tot, es farà un acte simbòlic, tret de sortida a les festes de Nadal, que es podrà seguir a través de Canal 10 Empordà. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar