Publicitat
Publicitat

Valery Fernández passa pel quiròfan i estàrà sis setmanes de baixa

Valery Fernández ha estat operat després de ser-li diagnosticat un trencament del menisc intern del genoll esquerre. L'intervenció, que va ser tot un èxit i que va realitzar-se a Barcelona, va anar a càrrec del doctor Ramon Cugat. El jugador del Girona estaria allunyat dels terrenys de joc un mes i mig. 

Ahir dimarts a les 18 h de la tarda, Valery Fernández va ser operat d'urgència a causa d'un trencament del menisc intern al genoll esquerre. En el partit contra el Saragossa, que es va jugar dimecres passat, l'escalenc va sentir les primeres molèsties, però no en va fer cas. El que sí que notava era un petit bony al genoll. Aquest dolor també el va notar contra Las Palmas, aquest dilluns, i va acudir al doctor Ramon Cugat. 

Cugat va dir-li que no era greu, però que s'havia d'operar ràpidament. Dit i fet, a la mateixa tarda, Fernández va ser operat amb èxit i va pujar cap a l'habitació. El temps de recuperació seria d'un mes i mig i no tres com ha especulat algun mitjà de comunicació. 

Recordar que Valery Fernández ja va haver de passar pel quiròfan el 20 d'agost del 2019 per corregir la lesió al creuat anterior i els meniscs del genoll esquerre. A diferència d'aquesta operació, l'escalenc no estarà tants mesos allunyat dels terrenys de joc.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar