Publicitat
Publicitat

TV3 grava un capítol de 'Batalla Monumental' a l'Escala

El programa 'Batalla monumental', s'estrenarà a TV3 al mes de gener i tindrà entre altres escenaris el jaciment arqueològic d'Empúries. L'audiència triarà el monument favorit dels catalans i a cada programa s'enfrontaran dues poblacions. El rodatge al municipi ha començat aquesta setmana. 

El jaciment arqueològic d'Empúries serà protagonista de "Batalla monumental", el nou programa que estrenarà TV3 a principis d'any i que tindrà com a presentador Roger de Gràcia, director i presentador del programa radiofònic de Catalunya Ràdio "Estat de Gràcia". L'objectiu d'aquest nou espai és escollir el monument preferit dels catalans. A cada edició es presentaran dos monuments i se'ls posarà cara a cara. L'audiència haurà de decantar-se per un.

Les ruïnes d'Empúries s'enfrontaran al jaciment arqueològic de Tàrraco. Els reporters Ivan Medina i Candena Figueras viatjaran en paral·lel a cada localització i hauran de buscar les millors armes i històries per fer, del seu monument, el guanyador de cada programa, mitjançant els vots dels espectadors via Instagram. Medina ja està gravant a l'Escala. Ens diu que poder ser a l'Escala és un regal.

El reporter afegeix que té arguments suficients perquè les ruïnes d'Empúries passin de ronda.

El programa d'alguna manera vol ajudar a mostrar els monuments d'una manera entretinguda i rigorosa.

'Batalla monumental' constarà de vuit capítols de quaranta-cinc minuts i s'emetrà en prime time.

El programa també comptarà amb la participació de personatges populars vinculats emocionalment amb cada monument. Xavier Sala i Martín, recentment reconegut com a Anxova d'Or de l'Escala 2020, serà l'ambaixador de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar