Publicitat
Publicitat

Els positius creixen a l'Escala

 L'Escala, un dels municipis on més creixen els positius l'última setmana. En aquests moments la vila surt de color vermell en els mapes amb un índex de risc molt alt i la taxa de reproducció està a 0,95.

L'Escala, Palamós i Lloret de Mar són els tres municipis de la Regió Sanitària de Girona on més han augmentat els contagis els últims set dies. Concretament, l'Escala ha experimentat un creixement de nous casos d'un 45%, amb 11 casos més, passant dels 27 positius la setmana passada als 35 d'aquesta.Per tant el municipi surt de color vermell a tots els mapes, amb l'índex de risc molt alt i la taxa de reproducció fregant l'1, concretament a 0,95. 

En aquest sentit, altres equips d'atenció primària de la regió gironina que han registrat un augment significatiu de nous com Peralada, Breda o Hostalric. A l'altre extrem, entre els municipis gironins que han anotat les majors davallades percentuals de positius són Camprodon amb una disminució del 70% passant dels 10 casos positius de la setmana passada als 3 d'aquesta. 

A la Regió Sanitària de Girona en global, s'ha experimentat una disminució total de 661 nous casos en els últims set dies, passant dels 4.417 positius de la setmana passada als 3.756 acumulats d'aquesta setmana. 

Pel que fa a el resum setmanal de la Fundació Salut Empordà, des de l'1 de juliol s'han registrat 512 casos positius de coronavirus. S'han donat 211 altes hospitalàries i s'han produït 20 defuncions. En aquests moments hi ha 76 pacients ingressats i 14 professionals positius.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar