Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala en contra que la Superdivisió es jugui per concentracions

Una de les opcions que cada vegada agafa més força és que la Superdivisió de tennis taula es jugui per concentracions per evitar viatjar i jugar cada setmana. La Federació Espanyola ja ha provat aquest format fent un torneig a un hotel de Madrid perquè sap que moltes de les instal·lacions depenen dels ajuntaments.

Hi ha rumors que diuen que la Federació Espanyola de tennis taula s'estaria plantejant disputar la Superdivisió Masculina per concentracions. Seria viable per minimitzar el risc de contagi i s'evitarien els desplaçaments que es fan per tot el territori espanyol setmanalment. El CTT CER l'Escala, però, no ho acaba de veure amb bons ulls perquè si es jugués d'aquesta manera, la lliga perdria la seva essència.

Ara mateix és difícil que la lliga pugui començar a principis d'any amb la situació sanitària actual. El delegat del CTT CER l'Escala, David González, considera que va ser una bona decisió no començar a l'octubre.

 

El tennis taula no és un esport de contacte i la distància entre jugadors podria arribar fàcilment als dos metres. Tot i això s'ha elaborat un nou protocol perquè la pràctica esportiva sigui segura. 

És una incògnita saber si la lliga tornarà al gener i quin format se seguirà i en cas que tornés quins jugadors internacionals podrien desplaçar-se a Espanya. Mentrestant, Iker González i Sergi Grau entrenen tres dies a la setmana a la sala polivalent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar