Publicitat
Publicitat

Botxi Minic, ja recuperat, debuta amb el Banyoles

Botxi Minic ha debutat aquest cap de setmana amb el Banyoles de Pitu Batlle, el seu nou equip. Després de les molèsties a l'espatlla, Minic ha estat titular i ha jugat tot el partit. L'escalenc ha jugat a Tercera amb la Jonquera, Peralada i Palamós. L'últim equip que ha defensat ha estat l'Escala de Primera Catalana.

A causa de la lesió a l'espatlla, Botxi Minic no va poder jugar ni contra l'Horta ni contra el Peralada. Minic, que ha fitxat pel Banyoles de Pitu Batlle, ha debutat finalment a la jornada 4 al camp del Sant Andreu. La lesió va aparèixer en el darrer partit de pretemporada al camp de l'Europa.

Un dels canvis més significatius és que els entrenaments s'han avançat. Això té avantatges i inconvenients.

Arran de la pandèmia, diàriament apareixen noves mesures i els clubs han d'estar molt atents. Els jugadors no els queda altra que respectar les decisions que es prenen des del departament de Salut. 

Minic ja té experiència a Tercera Divisió, ja que havia jugat amb La Jonquera, Peralada i Palamós. És la segona vegada que Pitu Batlle entrena a Botxi a Tercera, ja que van coincidir a Palamós.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar