Publicitat
Publicitat

Els cursos de formació per a empresaris i treballadors es faran online

Els cursos de formació per empresaris i treballadors de l'Escala programats per aquest novembre, s'han adaptat a la situació epidemiològica i es fan en línia. 

Les sessions de formació per a empresaris i treballadors de l’Escala previstes per aquest novembre, segueixen en peu, però s'han hagut d'adaptar a la situació del país i es faran de forma virtual. D'aquesta manera, es vol mitigar les opcions de contagi del virus. 

Les pròximes jornades estan previstes per els següents dies:

- Dilluns 16 de novembre de 14h-17h ESTRATÈGIES COMERCIALS PER A BOTIGUES DE BARRI- Dilluns 23 de novembre de 14h-17h CREATIVITAT COMERCIAL, EL COMERÇ I EL COMERCIANT EN ÈPOQUES DE CANVI - Dilluns 30 de novembre de 14h a 16h. FORMACIÓ PER UNA ATENCIÓ AL CLIENT EXCEL.LENT EN L'ACTUAL SITUACIÓ DE PANDÈMIA PER COVID-19 Tècniques, actituds i les bones pràctiques per atendre els clients garantint les mesures de seguretat i higiene, creant un clima per guanyar confiança i fidelitat. 

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Escala continua així amb el programa de formació per a empresaris i treballadors que ha anat impulsant els darrers anys, "amb la idea clara que amb la formació estem donant eines pel sector per ser més forts, una cosa especialment necessària en moments de crisi com l'actual".

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar